Sekretesspolicy

Information vi samlar in från dig online
För tillämpningen av denna integritetspolicy "personuppgifter" avses all information genom vilken någon kan personligen identifieras, såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress, fakturerings-och kontoinformation, kredit-eller betalkort och annan information sidoeffekt tillhandahålla varor eller tjänster.Vi får också information om hur du använder vår webbplats samt information om dig från meddelanden som du på hemsidan och e-post eller brev du skickar till oss bidrag.
Även om inte personlig information, samlar in och lagrar information om inköp du gör på Website.Zur att upprätthålla kundrelationer servicenivå och utbildning av personal, kan vi registrera och övervaka inkommande samtal från företaget.

Användning av din information
Vi använder personlig information till webbplatsen samlas för följande ändamål:
1.To tillgång till alla delar av vår webbplats och leverera de varor eller tjänster leveranser;
2.To räkningen som du får och kontakta dig vid behov om dina beställningar;
3.To förbättra innehållet, utseendet och användbarheten av webbplatsen;
4.To utveckla, marknadsföra, sälja eller tillhandahålla produkter och tjänster;
5.To förvalta och utveckla vår verksamhet och drift, internredovisning, och samla in och behandla betalningar;
För att ge dig bättre, kan vi kombinera information du ger oss
på webbplatsen med information som du
oss på andra sätt, till exempel i våra butiker, och med information från tredje part, inklusive demografiska eller information till allmänheten.
Verkställande direktör, komma åt och uppdatera din personliga information
Vi betjänar dig bättre vi uppmuntrar dig att regelbundet komma och uppdatera din personliga Information.Sie på begäran kan du få en sammanfattning av den personliga informationen på rekord med uns.Sie kan också begära att vi korrigerar sådan personlig information om dig, ta bort du sådan information från marknadsföring databaser eller kasta något eller all personlig information om dig.
Du har rätt att se de uppgifter som lagras om dig den information och du kan be oss att göra nödvändiga förändringar för att säkerställa att de är korrekta och till-date.Wenn du vill göra detta, vänligen kontakta us.We är lagligt rätt att ta ut en avgift på 10 för att skriva in dig som vi möter våra kostnader med närmare uppgifter om dig.
Integritet
Tack för din Einkaufmit us.We respekterar din integritet och vill skydda din personliga information.
Säkerhet
International Coach Federation (ICF) erkänner vikten av att skydda integriteten av vårt Nutzer.Wir vidtar säkerhetsåtgärder för att använda din information från åtkomst av obehöriga och mot olaglig behandling, förlust, förstörelse och skador på schützen.Wir vissa säkerhetsåtgärder vidtagits för att säkerställa personlig information som du tillhandahåller på webbplatsen till schützen.Zum exempel, om du att ge information, vi använder Secure Socket Layer (SSL)-teknik, en kryptering verktyg som ger trygghet samtidigt överföra denna information över Internet . Denna webbplats använder fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda information som samlas in på nätet, inklusive brandväggar, har vi genomfört ovanstående säkerhetsåtgärder för webbplatsen förlust, missbruk och förändring av informationen under vår kontroll till schützen.Obwohl, bör du medveten om att 100% säkerhet inte är möjlig.
Förslag
Vi tar skyddet av personuppgifter, du begangen.Wenn du har frågor om myndighetens policy eller du tror att vi har misslyckats med att hålla sig till det, kontakta oss
e-postadress.

tillbaka